BEDRIJFSUITJES

 

Ook voor bedrijven is het belangrijk om creatief te zien. Door middel van tekenen en schilderen leer je sneller problemen oplossen. Als je met een open blik gaat kijken, kan er een wereld voor je open gaan.  Even weg van stres en het mobieltje uit. Samen op pad en elkaar beter leren kennen.

 

Niks is zeker, behalve verandering

Alles is altijd in verandering. Als bedrijf is het dus belangrijk om creative oplossingen te kunnen bedenken. Je kunt door creativiteit beter omgaan met verandering en je makkelijker aanpassen

 

onderscheiden

Met creativiteit kun je je onderscheiden van anderen.

 

innovatie

Bijna iedereen vind creativiteit op de werkvloer belangrijk. Toch vinden grotendeels van de mensen zich niet creatief. We willen wel, maar het vertrouwen is er niet.

 

Buiten

Wandelen in het bos is super gezond! Het bevorderd creativiteit  en zorgt voor minder stress.

 

 tekenen

In de natuur is genoeg inspiratie te vinden. Heb jij wel eens goed gekeken? Vaak beginnen  ideeën  met een schetsblok. Bovendien zijn er allerlei studies gedaan over de voordelen van tekenen. Meer weten? Bekijk dan deze studie van Lucy lyons of van maryclare foa.

 

Landschappen zijn voor kunstenaars al eeuwen een inspiratiebron. Romanticus Turner, expressionist Van Gogh en zelfs Mondriaan gingen je voor. De natuur is een goed startpunt om jouw creativiteit te ontwikkelen. We gaan op ontdekkingstocht in de rustige omgeving van de Veluwe. en zoeken naar meer verbinding met de natuur. Als je buiten aan het tekenen bent, dan zie je pas echt. Er is een relatie tussen kijken, denken en doen. We gaan tijdens het tekenen niet werken naar een eindresultaat maar aan het bewust worden van het kijkproces. Ik nodig je uit om de omgeving vanuit een ander perspectief te bekijken.

LUNCH

Het is mogelijk om deze dag te combineren met een lekkere luch van Jorisbrood.

 

Prijs:

Kosten: vanaf €55,- p.p. Inclusief: schetsboekje,  tekenmaterialen, koffie&thee

We vertrekken vanuit mijn atelier op het arthur koolkwartier in Ede. Het is ook mogelijk om ergens anders in het bos af te spreken.

 

Minimaal een groep van 6 mensen, maximaal 25

Meer informatie: info@annickgaarthuis.nl

 

Ga mee op ontdekkingstocht en laat je inspireren!

 

We verzamelen in het atelier en lopen vanaf daar direct het bos in. We wandelen een stukje en laten onze gedachtes gaan. We gaan het hebben over onze verbintenis met de natuur en bewust leren waarnemen.  We gaan ruiken, voelen, kijken en stil staan.  Heb je echt wel eens goed om je heen gekeken? Wat de een opvalt ziet de ander niet. Als we aankomen bij  het ‘paradijs’ pakken we onze schetsblokken erbij. Daar gaan we eerst aan de slag met wat schrijfoefeningen en daarna gaan we tekenen. Je leert associëren en nieuwe perspectieven zien. Er word aandacht besteed aan compositie, contrast en kleurgebruik. Basismaterialen waar we mee werken zijn waterverf, kleurpotloden en pastel.  Neem na de workshop een goede gevulde schetsboek mee naar huis waarop je je creativiteit op kan voortduren!

Ik wil dit graag doen met mij collega's!

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

GO TO TOP >

contact