BOEK MOMENT VAN TIJD

APRIL, 2016

FORWARD     <

PAST     >

De boekjes ‘moment van tijd’ zijn dan eindelijk te koop in een oplage van 25 stuks. De boekjes zijn met veel tijd en liefde allemaal handgemaakt. Hoe ik dat heb gedaan kan je hieronder zien.

 

Wil je het boekje voor €25,- bestellen dan kun je een mailtje sturen naar info@annickgaarthuis.nl

 

update: uitverkocht, maar laat vooral weten als je interesse hebt!

Misschien komt er nog een oplage..

 

boekbinden.

 

De losse vellen papier zijn 1 voor 1 gerild op de werkplaats op school. De machine hiervoor is op de linker foto te zien. Op deze manier maak ik rechtere vouwen maar het blijft hand werk. Daarna zijn ze allemaal gesneden zoals op het 2de plaatje te zien is. Dit is heel voorzichtig werk, want 1 keer schreef gaan, en je kan een boekje de prullenbak in gooien. Vervolgens heb ik ze allemaal gevouwen zodat ik de boekjes 1 voor 1 kan lijmen. Dit moet zo recht mogelijk! Als ze droog zijn, kant ik de witten randjes omvouwen en lijmen. Hier leg ik steeds velletjes papier tussen zodat ik geen andere delen mee lijm. Ook dit moet allemaal goed drogen!

 

Dan hebben het boekje zonder de cover. In de boekcovers zit karton, dit heb ik op formaat gesneden. Dit heb ik op de gelamineerd covers geplakt. Daarna heb ik de covers gesneden en om de randen heen gevouwen. Als laatste stap heb ik de cover aan de boekjes gelijmd. Ik heb een deel van het proces gefilmd. Het filmpje is hier te bekijken!

GO TO TOP >

contact