Cursus zine illustreren

tekenen voor kinderen

 

Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en

vind je het leuk om te tekenen en schilderen?

 

Kom dan vanaf 7 oktober in 6 lessen je eigen boekje illustreren! Tijdens de workshop ga je onder begeleiding  onderzoekend leren tekenen. Er word veel geëxperimenteerd met materialen om zo tot nieuwe illustraties te komen. Groot, klein, krijtend, geschilderd of geplakt, je mag helemaal los gaan! Tijdens de workshop is er tijd om te ontdekken, reflecteren, praten, tekenen en kijken. Naar het einde toe gaan we kijken hoe we jouw tekeningen het best tot zijn recht komen om zo te werken naar een boekje.

 

Lessen in onderwijs

 

Als freelancer ben ik inzetbaar bij projecten op uw school. Ik wil werken ana hun zelfvertrouwen. Dat doe ik door te bespreken. Is er wel een mooi en lelijk>  Ik laat voorbeelden zien van kunstenaars maar ook films en boeken. Samen werken we aan creative opdrachten. Meer weten? Stuur dan een maitlje naar info@annickgaarthuis.nl

De workshop is gebaseerd op het thema Zines. Zine komt van het word magazine en het zijn dus zelfgemaakte magazines die vaak op kleine schaal worden uitgegeven. Een zine kan op vele manieren worden gemaakt, met tekeningen, handgetekende teksten tot knipsels. Het thema bepaal jij helemaal zelf!

 

Maandagen (vanaf 1 juni) van 15.30 tot 17.00

Maurits Kazerne in Ede

Prijs:  €170,- inclusief materialen

Stuur je naam, email en leeftijd naar info@annickgaarthuis.nl

 

GO TO TOP >

contact