GO TO TOP >

contact

werk met mij

-----------------------------

Ik ben een ontwerper die op speelse en eigen wijze vorm aandacht geeft aan uiteenlopende opdrachten.

 

Ik ben altijd aan het bedenken, meten en passen in mijn hoofd. Ik observeer, bekijk en zoek spelenderwijs een creative oplossing. Om vervolgens iets wat is bedacht in mijn hoofd, een kriebel op papier ook echt te zien ontstaan.

 

Heb jij prachtige ideëen, maar vind je het moeilijk om deze te visualiseren? Of kun je wel wat ideëen gebruiken? Ik help je graag.  Een creative skype sessie is gratis!

 

 

 

muurschilderingen

-----------------------------

Heb jij een restaurant met een lege muur en wil je dat deze opvalt? Of heb je een foodtruck die gepimpt mag worden? Of ben je een museum die iets wilt uitleggen op een wand? Wellicht ben je een gemeente die een donkere tunnel wilt opvrolijken. Of misschien wil jij wel een statement maken in je huis. Van groot tot klein, van kleurrijk tot zwart wit. Alles is mogelijk.

 

illustratie en animatie

-----------------------------

 

Mijn illustraties kunnen bierflesjes doen opvallen, geboorte en/of trouwkaartjes uniek maken, een verhaal vertellen in een boek of uitleg geven in een animatie.  Maar ze kunnen ook jouw huisstijl helder maken en  jouw evenementenposter laten knallen.

 

kunst

-----------------------------

 

Mischien ben jij een zorginstelling en zou je graag iets doen met die koude lege hal? Of misschien ben jij een uitvaartbedrijf met een grote tuin en daar zou je iets bijzonders mee willen doen. Of zoek je voor een festival een kunstwerk die en beleving oproept? Als kunstenaar reageer ik graag op ruimtes. Via observatie en onderzoek ter plekke onstaan er kunstwerken op locatie.

 

SHOP

 

Heeft u interesse in een werk?

Laat het mij weten via info@annickgaarthuis.nl