Heb jij het altijd al leuk gevonden om te tekenen of illusteren? Maar vind je het moeilijk om hier tijd voor vrij te maken? Of misschien vind je het moeilijk om het verder te ontwikkelen? Ik weet uit ervaring dat het soms lastig kan zijn om thuis aan de slag te gaan. Daarom stel ik elke dinsdag of woensdag mijn atelier open voor anderen! Hier krijg je de vrijheid om verschillende materialen te ontdekken en op een positieve manier jezelf te ontwikkelen.

elke dinsdag avond & woensdag ochtend

 

Teken en schilder lessen

 op het kazerneterein in ede

 

 

-----------------------------

 

 

ONTDEKKEN & Experimenteren

 

Creatief zijn kan op vele manieren. Ik wil je aansporen te ontdekken en te leren kijken. Ik leer je niet iets kopiëren, want ik wil de kunstenaar in jou naar boven halen. Ik ben er dus niet om je vertellen hoe het moet, maar ik vertel je wel hoe het kan. Associeer met kleuren, texturen en patronen. Probeer verschillende materialen uit zoals waterverf, acryl, gouache, potlood en inkt. Of leer hoe je je illustratie kunt inscannen en bewerken. Veel is mogelijk!

 

 

VOOR IEDEREEN

 

Deze lessen zijn voor iedereen, van jong tot oud, van beginners tot meer ervaren tekenaars. Samen inspireren we elkaar. Of je nu een landschap wilt schilderen, een verhaal wilt illusteren, of als je niet weet waar je moet beginnen. Ik help je op weg en help je in je creative proces.

 

 

 

 

Reviews

 

"Ik ga iedere keer met veel plezier naar de workshop tekenen en schilderen van Annick. Ik merk dat ik sindsdien ook op een andere manier kijk, mooie dingen in de natuur vallen me meer op en ik kijk met meer aandacht en bedenk dan hoe het geschilderd zou kunnen worden.  Echt een aanrader!"

 

"Ik had nog nooit aquarelverf gebruikt voordat ik bij Annick kwam. Ik

gebruikte olieverf en was erg gericht op details. Nu is aquarel mijn favoriet en heb ik er veel plezier in om te proberen en te ontdekken.

Annick helpt je ontwikkelen waar jij behoefte aan hebt. Ontzettend fijn!"

 

 

 

 

Flexibel

De lessen vinden iedere dinsdagavond van 19:30-21:00 en

 iedere woensdag ochtend plaats om 09:30-11:00. De strippenkaart van 6 lessen zijn flexibel in te zetten. Zo komen er bijvoorbeeld cursisten om de week! Alle workshops zijn in mijn atelier op het Arthur Koolkwartier in Ede

 

Kosten

Een strippenkaart van 6 lessen kost  €170,-

Een losse les kost:  €35,-

Het is ook mogelijk lessen te volgen via ededoetmee.

 

Gratis proefles

De eerste les is gratis. Zo kan je kijken hoe je het vind!

 

Prive lessen tekenen en schilderen

Liever rustig in je eentje werken of meer persoonlijke begeiding? Dat kan!

Kosten hiervoor zijn €49,- per uur.

 

Waarom is creativiteit zo belangrijk?

Misschien besef je het niet, maar tekenen heeft meer invloed op onze samenleving dan je denkt. Ons leven is opgebouwd uit tekenen. Denk maar eens aan de kleren in je kast, de gebouwen om je heen en de wetenschap. Vaak beginnen  ideeën met een schetsblok. Creativiteit zorgt er voor dat je problemen makkelijker kan oplossen en kan helpen bij het omgaan van veranderingen.  Bovendien zijn er allerlei studies gedaan over de voordelen van tekenen. Meer weten? Bekijk dan deze studie van Lucy lyons of van maryclare foa.

 

 

Ja, ik meld mij aan voor een gratis proefles

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Zit de workshop

die je zoekt er niet bij?

Wil je bijvoorbeeld een dagje met je collega's of je met  vriendinnen een workshop volgen? Of ben je op zoek naar een bijzonder kinderfeestje? Vanaf 6 personen is dit mogelijk! Of heb je liever prive lessen? Aarzel niet om contact op te nemen en ik zal kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor vragen kan je een mailtje sturen naar: info@annickgaarthuis.nl

GO TO TOP >

contact